Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Usum Sneakers Panjat Pinang Puncak Gunung Luhur Anu Milari Pelatih Mans Hiking Waterproof Boots

Pedaran pondok:

https://www.jianershoes.com/uploads/SHOWROOM.mp4 Luar sapatu non-slip, tahan cai sareng tahan tahan luhur pikeun nanjak gunung. Pilihan kahiji pikeun olahraga outdoor, perjalanan anu nyaman sareng aman. Bagian luhurna didamel tina kulit, tahan cai, tahan angin sareng tahan keusik, sareng raoseun pikeun perjalanan luar. Cap toe mangrupikeun desain anti tabrakan pikeun nolak keusik kerikil sareng kerikil sareng nyayogikeun panyalindungan komprehensif pikeun jempol. Desain pelindung ankle luhur-luhur nyayogikeun pamahaman ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Jenis kelamin: Unisex
  • Usum: Usum tiis, Usum Panas, Usum Usum, Musim Gugur
  • Bahan Luhur: Sintétik, Kulit
  • Bahan Midsole: MD
  • Bahan luar: Karét
  • Fitur: Trend Pantun, Waterproof, Anti licin
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Sertipikat: BSCI
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    475_1

      Luar non-dieunakeun, tahan cai sareng tahan tahan luhur-luhur sapatu hikingpikeun naék gunung. Pilihan kahiji pikeun olahraga outdoor, perjalanan anu nyaman sareng aman.

      Anu luhur didamel tina kulit, tahan cai, tahan angin sareng tahan keusik, sareng raoseun pikeun perjalanan luar. Toe anu cap nyaéta desain anti tabrakan pikeun nolak keusik kerikil sareng kerikil sareng nyayogikeun panyalindungan komprehensif pikeun jempol. Tungkak luhur-luhurdesain pelindung nyayogikeun dukungan pelindung komprehensif pikeun ankle sareng ngajaga ankle tina suku rusak ku aman. Desain bertulang dinakeuneung tina sapatu pikeun ngadukung suku aman, sahingga hésé pikeun ngarecah suku nalika leumpang. Gelung angkat keuneung gampang diangkat sareng tiasa dianggo salaku loop sapatu pikeun panyimpenan anu merenah.

      Henteu dieunakeun, tahan maké, baseuh sareng henteu dieunakeun outsole. Ditiru peralatan ageung off-road, cekelan pageuh, kuat sareng tahan kaénanan, fleksibel pikeun nyanghareupan sagala rupa bumi, aman sareng henteu tergelincir. Pola waos teu dieunakeun sacara ilmiah disusun pikeun ngungkulan jalan gunung anu leueur sareng kasar kalayan anteng.

     

    1
    Barang
    Sapédah Hiking Waterproof
    2
    Luhur
    Kulit / OEM
    3
    Outsole
    Karét + MD / OEM
    4
    Ukuranna
    39 - 44 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    475_2475_3475_4475_5

    公司工厂组合图

      Kami pabrik sapatu kalayan langkung ti 15 taun tina pangalaman sareng ayeuna gaduh sakitar 200 padamel. Kami ngadukungBrand OEM jeung jasa sampel. Kami gaduh pabrik sapatu propésional, departemen R&D, tim bisnis, QC, pikeun nyayogikeun anjeun jasa mandeg.

      Upami anjeun hoyong ngaropea sapatu, anjeun tiasa nyaritakeun gambar sareng ideu kami. Saatos anjeun mayar biaya sampel, kami bakal ngadamel sampel pikeun anjeun sakumaha diperyogikeun. Saatos sampel dikonfirmasi, anjeun nempatkeun urutan ageung pikeun kami sareng mayar setoran, sareng kami bakal ngabalikeun duit biaya sampel. Saatos nyiapkeun bahan-bahan anu diperyogikeun pikeun produksi, pabrik ngahasilkeun produk. Saatos produkna réngsé, éta bakal dipariksa. Saatos pamariksaan, aranjeunna bakal dikirim sareng dikirim ka alamat anjeun. Saatos anjeun mastikeun resi, anjeun bakal mayar saldo. Di luhur mangrupikeun prosés kerjasama anu disederhanakeun. Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan sareng hoyong kerjasama, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal ngalayanan anjeun ku profesionalisme sareng sumanget.

    流程

     


  • Saméméhna:
  • Teras: