Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Sapatu Nyaman Nyaman Bernapas Wanita Olahraga Sapatu Lady Pantun Chunky Sneakers pikeun Lalaki

Pedaran pondok:

Didamel di Cina OEM ODM Service New Design Stylish Sneaker Sports Lalaki awéwé platform sapatu. Vamp milih desain splicing modis tina kulit artipisial sareng lawon, anu beunghar lapisan sareng nyaman diraosan. Renda anu dikepang ketat henteu leupas, sareng élastisitas tiasa disaluyukeun pikeun ningkatkeun kateguhan, sareng henteu gampang murag nalika leumpang. Lapisan bolong anu raoseun, keuneung kandel, kulit luhur sareng suku luhur anu lemes. Anu henteu dieunakeun sareng tahan tahan nganggo, sareng henteu rata ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Didamel di Cina OEM ODM Service Desain Anyar Sneaker Olahraga Lalaki platform awéwé sapatuVamp milih desain splicing modis tina kulit jieunan sareng lawon, anu euyeub ku lapisan sareng teu raoseun. Renda anu dikepang ketat henteu leupas, sareng élastisitas tiasa disaluyukeun pikeun ningkatkeun kateguhan, sareng henteu gampang murag nalika leumpang. Lapisan bolong anu raoseun, keuneung kandel, kulit luhur sareng suku luhur anu lemes. Dampal suku cadang anu henteu dieunakeun sareng tahan maké, kalayan warna naungan henteu rata, karaos lemes sareng raoseun, sareng ningkatkeun cengkraman sareng kinerja bantalan. Bagian handapna kandel ningkat, bentukna suku dirobih, sareng suku na jangkung ipis, sareng suku panjangna tos lungse, sareng teu aya tekanan di jalan kanggo waktos anu lami. Ngatur warna sapatu / ukuran / bahan / Logo / gaya.

    1
    Barang
    Sneakers Pantun Pikeun Lalaki
    2
    Luhur
    Lawon + Kulit / OEM
    3
    Outsole
    MD + Karét / OEM
    4
    Ukuranna
    36 - 44 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    8166_228166_16 8166_15 8166_17 8166_19 8166_20 8166_21 8166_9 8166_8 8166_10 8166_13 8166_14 8166_2 8166_1 8166_3 8166_5 8166_6 8166_7

      Kami ayeuna gaduh grup kinerja anu terampil pikeun nawiskeun pangrojong anu hadé pikeun konsumén urang. Kami biasana nuturkeun prinsip anu berorientasi pelanggan, Kalayan prinsip "berbasis iman, pelanggan heula", kami ngabagéakeun para pembeli ngan saukur nelepon atanapi e-mail ka kami pikeun gawé babarengan.

      Penjualan Grosir Grosir Sepatu Sapatu sareng Sapatu Pantun harga, Kalayan rupa-rupa, kualitas saé, harga lumayan sareng desain anu gaya, produk kami seueur dianggo di tempat umum sareng industri sanés. Produk kami dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngembangkeun kabutuhan ékonomi sareng sosial. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih!

    company information 流程 e3 s5 s6 s4 s3 s2


  • Saméméhna:
  • Teras: