Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Kaulinan Nasional Republik Républik Cina ka-14 hasil réngsé

  Tanggal 27 Séptémber, Kaulinan Nasional ka-14 Républik Rahayat Cinaréngsé hasil. Stadion Pusat Olimpiade Xi'an ngagentoskeun upacara panutupan Pertandingan Nasional ka-14 Républik Rahayat Cina. Babarengan jeung mélodi Kaulinan Nasional ka-14 Républik Rahayat Chinas, bendera Pésta Nasional ka-14 Républik Rahayat Tiongkok lalaunan murag, sareng obor utama anu parantos ngaduruk salami 13 dinten laun dipareuman.

  The Shandong délégasi Pertandingan tungtungna peringkat kahiji di nagara éta ku 58 medali emas sareng 160 medali total. Guangdong jeung Zhejiangrengking kadua sareng katilu masing-masing gaduh 54 emas sareng 44 emas. Salami 13 dinten ka pengker, langkung ti 12.000 atlit bersaing dina arena, ngahadirkeun acara olahraga anu saé pikeun masarakat di nagara éta, nyésakeun sababaraha waktos anu saé.

  Aya 140 acara dina 14 Kaulinan Nasional Républik Rahayat Cina, 12 di antawisna ngaleungitkeun rékor dunya, 2 diantarana nyatet rékor Asia, sareng 24 diantarana ngarusak rékor nasional. Salaku conto:Juara Olimpiade Tokyo 2020 Shi Zhiyong jeung Hou Zhihui, masing-masing, ngalangkungan catetan dunya dina lomba angkat besi 73 kg lalaki sareng 49 kg awéwé. "Trapeze Asia" Su Bingtianogé kéngingkeun medali emas di final 100m putra kalayan waktos 9,95 detik sareng netepkeun rékor Game Nasional anu énggal. Sumanget atlit dina bidang kerja keras parantos ngainspirasi masarakat sakumna nagara.

  Atlit nunjukkeun dirina sorangan di lapangan, balap ngalawan dirina sorangan, sareng balapan ngalawan rékaman. Pintonan kakuatan henteu tiasa dipisahkeun tina latihan anu biasa sareng ogé meryogikeun perlengkapan olahraga anu raoseun. Kalayan ngembangkeun gancang industri olahraga global, perusahaan anu aya hubunganana sareng sapatu olahraga ogé parantos naék.Perusahaan sapatu Jianernyaéta salah sahijina. Jianer Shoes Company didirikeun taun 2006 diJinjiang, Cina, sareng gaduh 15 taun pangalaman industri. Jianer keukeuh nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas pikeun konsumén di panjuru dunya. Jianer ngadukungBrand OEM jeung kustomisasi sampeljasa. Parantos aya langkung ti 5000 sampel dina showroom sampel Jianer, sareng Jianer bakalan nyayogikeun langkung ti 500 produk énggal unggal taun unggal taun. Jianer Shoes Company masih milarian deui mitra, wilujeng sumping mitra énggal kanggo damel babarengan.

  Gim Nasional parantos réngsé, tapi olah raga henteu acan réngsé. Beijing 2022 Olimpiade Usum tiis bakal dibuka dina bulan Fébruari 2022, janten tetep dituturkeun, acara olahraga énggal.

007 008 001 002 003 004 0010


Waktos Post: Sep-28-2021