Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Seueur tempat di Cina ngawatesan listrik, naha anjeun parantos mesen pikeun produk anu anjeun pikahoyong?

06

  DONGGUAN, Cina - Pemotongan listrik sareng pemadaman parantos ngalambatkeun atanapi nutup pabrik di Cina dina sababaraha dinten terakhir, nambihan ancaman anyar pikeun perekonomian nagara anu laun sareng berpotensi ngiringan ranté suplai global sateuacan usum balanja Natal anu sibuk di Kulon.

  Aya sababaraha alesan listrik dumadakan kakurangan di seueur Cina. Langkung seueur daérah di dunya dibuka deui saatos lockdown-induced lockdowns, ningkat pisan paménta pikeun pabrik ékspor anu lapar listrik ku Cina.

02

Ekonom ngaduga yén gangguan produksi di pabrik Cina bakal ngajantenkeun langkung hésé pikeun seueur toko di Kulon pikeun nyimpen deui rak kosong sareng tiasa nyumbang kana inflasi dina sababaraha bulan ka payun.

  Henteu jelas sabaraha lami kakuatan listrik bakal tahan. Ahli di Cina ngaramal yén pajabat bakal ngimbangan ku nyetir listrik ti industri beurat anu intensif énergi sapertos waja, semén sareng aluminium, sareng nyarios yén tiasa ngalereskeun masalah.

  State Grid, distributor kakuatan anu dikelola pamaréntah, nyatakeun dina pernyataan Senén yén éta bakal ngajamin pasokan "sareng sacara tegas ngajaga garis handap mata pencaharian masarakat, pamekaran sareng kaamanan."

05

Di sagigireun batubara, bendungan hidroéléktrik nyayogikeun sésa-sésa kakuatan Cina, sedengkeun turbin angin, panel surya sareng pembangkit listrik tenaga nuklir berperan penting.

Gangguan tina kakurangan listrik parantos karaos di Dongguan, kota anu di jantung sabuk pabrik kidul Cina. Pabrik-pabrikna ngahasilkeun sagala rupa ti éléktronika dugi ka cocooan dugi ka baju haneut.

  Otoritas transmisi listrik lokal di Houjie, hiji kota di barat laut Dongguan, ngaluarkeun paréntah pikeun mareuman listrik ka seueur pabrik ti Rebo dugi ka Minggu. Dinten Senén énjing, gantung dina jasa listrik industri diperpanjang sahenteuna dugi Salasa wengi.

04

Kusabab curtailment listrik, waktos produksi parantos diperpanjang, sareng bahan baku ogé parantos ningkat. Perusahaan sapatu Jianer utamina ngahasilkeun sapatu olahraga, sapatu olahraga, sapatu kasual, sapatu lari, sapatu bot, sapatu baskét, sapatu bal, sapatu bot sareng produk sanésna. Ngarojong mérek OEM sareng jasa conto pangaturan. Perusahaan sapatu Jianer nyarankeun yén upami anjeun hoyong ngaropea sapatu, anjeun kedah ngahubungi kami gancang-gancang. Langkung gancang anjeun mastikeun urutan na nyiapkeun produksi, langkung kondusif pikeun pangiriman produk dina waktosna. Sareng kusabab paningkatan kontinyu dina bahan baku sareng biaya transportasi, kami nyarankeun anjeun nempatkeun pesen sateuacanna pikeun ngahémat biaya. Upami anjeun masih milarian pabrik sapatu khusus, mangga ngahubungan kami, urang gaduh langkung ti 15 taun pangalaman industri, gaduh pabrik sareng tim propésional urang sorangan, pikeun nyayogikeun anjeun layanan mandeg.

03

 


Pos waktos: Okt-06-2021