Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Ngenalkeun lini produksi otomatis

JianEr Shoes Company pabrik sapatu profesional. Kami gaduh langkung ti 15 taun pangalaman shoemaking.

Dina Juli 2020, kami ngenalkeun sababaraha alat otomatis pikeun ngirangan tanaga gawé sareng ningkatkeun efisiensi damel.
Kayaning garis produksi otomatis, mesin motong komputer, mesin ngaput komputer, mesin kotak tilepan otomatis, panangan mékanis otomatis, jst.

Urang tiasa nawiskeun jasa OEM, ODM, OBM. kami utamina ngahasilkeun sapatu lalaki, sapatu awéwé, sapatu barudak.

Dugi ka ayeuna, kaluaran sadidinten kami nyaéta 1.500 pasang sapatu, sakitar 50.000 pasang sabulan.

Kami ngahargaan damel sareng anjeun dina waktos payun.

s1
s2
s3
s4
s5
s6

Pos waktos: Aug-24-2021