Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Gaya Anyar Lace Up Breathable Anti Slip Zapatillas Awéwé Lalaki Chunky Sneakers Pikeun Ladies 2021

Pedaran pondok:

  All-match lightweight bolong awéwé bernapas sneaker clunky sneaker sapatu kasual, JIAN ER Shoes Company new style product lady shoes Recommended. Bagian luhurna didamel tina kanvas, suede sareng kulit buatan. Bagian luhurna bernapas sareng elastis, ramah kulit sareng suku, sareng keuna hipu sareng teksturna, henteu karasana atanapi bau, desain luhur warna padet, gaya saderhana sareng modis. Desain angkat keuneung gampang ditunda sareng dicandak. Renda pantun, pangaluyuan gratis pikeun ketang. Dampal suku didamel tina ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

      Sadaya-pertandingan bolong lightweight bernapas awéwé sneaker clunky sneaker sapatu kasual, Perusahaan sapatu JIAN ER sapatu awéwé produk gaya anyar anu disarankeun. Bagian luhurna didamel tina kanvas, suede sareng kulit buatan. Anu luhur nyaéta napas sareng elastis, ramah kulit sareng sampéan, kalayan keuna hipu sareng tékstur, henteu konyol atanapi bau, desain luhur warna padet, gaya saderhana sareng modis. Desain angkat keuneung Gampang ditunda sareng angkat. Renda pantun, pangaluyuan gratis pikeun ketang.Dampal suku didamel tina bahan EVA sareng karét, henteu dieunakeun, tahan kaéngan, raoseun sareng élastis, sareng raoseun sareng lemes dina sampéan. Platform retro, manjangan pangaruh visual tina suku, sareng pinter ngarobih garis-garis suku. Kapribadian energetik, ngudag kapribadian jalan. Éta cocog pikeun sadaya waktos, kalayan sagala jinis baju, sareng henteu nganggo setrés pikeun berpakaian. Aya bodas, pink, hideung, pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda. Bodas, saderhana sareng serbaguna, pembantu anu saé pikeun kahadiran sadidinten. Pink nyaéta nonoman sareng lucu, sareng éta penting pisan pikeun balanja sareng kencan. Retro hideung low-key, mojang gaya cool.

    1
    Barang
    Sneakers Chunky
    2
    Luhur
    Lawon / OEM
    3
    Outsole
    MD + Karét / OEM
    4
    Ukuranna
    36 - 39 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    8150_7 8150_6 8150_2 8150_1 8150_3 8150_4 8150_5 8150_9 8150_8 8150_10 8150_11 8150_12  8150_13 8150_15 8150_16

      KASUT JINJIANG JIAN ER didirikan dina 2006 di Kota Jinjiang di Cina. Urang gaduh langkung ti 15 taun pangalaman shoemaking .Jualan profesional sareng tim bisnis nyayogikeun anjeun jasa ekslusif berkualitas tinggi. Kami nawiskeun jasa tracking hiji-eureun pikeun konsumén global. Kami gaduh departemén R&D nyalira pikeun milarian bahan énggal sareng téknologi énggal, desain énggal ngadamel sampel. Aya langkung ti5.000 gaya anu dipajang di showroom urang, sadayana ti produksi kami. Unggal taun urang ngaluarkeun kira-kira500-1000 gaya anyar pikeun konsumén urang. Urang gaduh pabrik sapatu nyalira kalayan sakitar 200 pagawé. Éta kalebet daérah langkung ti 6.000 méter pasagi. Kami utamina ngahasilkeun sapatu kets, sapatu kasual, sapatu ngaji, sapatu olahraga, sapatu outdoor, sapatu baskét, sapatu bal, sapatu bot, sendal. Kami nganggo jalur produksi otomatis sareng lini produksi anu inovatif. Kayaning mesin motong komputer, mesin ngaput komputer, mesin kotak tilepan otomatis, panangan mékanis otomatis, jst.

    流程


  • Saméméhna:
  • Teras: