Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

New Style Original Custom Logo Anti Slip Zapatillas Kasual Sneakers Top Top Pikeun Lalaki

Pedaran pondok:

  Sapatu platform tinggi luhur luhur lalaki retro. Rekomendasi produk gaya jual panas perusahaan sapatu JIAN ER. Bagian luhurna didamel tina lawon sareng kulit. Tékstur na hipu, jelas tur alami. Beungeut kulit ngagurilap, napas sareng elastis, sareng éta bentukna stabil sareng pas dina suku. Gaya klasik sareng berehan, sapatu buleud éta Palasik tanpa meres suku, masihan suku seueur rohangan pikeun gerak, sareng asisténna ngagaduhan pangalaman anu raoseun ....


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

      Sapatu platform tinggi luhur luhur lalaki retro. Rekomendasi produk gaya jual panas perusahaan sapatu JIAN ER. Bagian luhurna didamel tina lawon sareng kulit. Tékstur hipu, jelas sareng alami. Beungeut kulit ngagurilap, napas sareng elastis, sareng éta bentukna stabil sareng pas dina suku. Gaya klasik sareng berehan, sapatu buleud éta Palasik tanpa meres suku, masihan suku seueur rohangan pikeun gerak, sareng asisténna ngagaduhan pangalaman anu raoseun. Desain ngangkat ceuli dilebetkeun kana keuneung pikeun nempatkeun langkung santai sareng merenah sareng nyandak pangalaman. Sungut sapatu didesain nganggo baju kaos kaki, anu pas sareng cangkéng dina ankle bari tetep sareng pasang. Sungut keuneung dikentel sareng dieusi pikeun ningkatkeun pas antara ankle sareng kurva keuneung sareng ningkatkeun kinerja anti pakean sareng perawatan. Splicing keren, eye-catching sareng eye-catching, desain splicing nyiptakeun trend kapribadian. Sol na didamel tina bahan karét, non-slip sareng tahan kaén, raoseun sareng dekompresif, digabungkeun sareng shading anu ramping, pikeun ningkatkeun cekelan, lemes sareng tahan banting, sareng jalan bébas. Cocog pikeun acara kasual sareng olahraga, anu wajib dipikagaduh pikeun lalaki trendi.

    1
    Barang
    Sneaker Top Luhur
    2
    Luhur
    Lawon + Kulit / OEM
    3
    Outsole
    MD + Karét / OEM
    4
    Ukuranna
    39 - 44 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    700 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    8155_5 8155_7 8155_6 8155_8

    8155_1 8155_2 8155_3 8155_4

      Kami nyayogikeun jasa OEM sareng jasa sampel. Upami anjeun resep produk kami, anjeun tiasa ngarobih bahan sareng logo sakumaha diperyogikeun. Atanapi anjeun gaduh desain anjeun nyalira, urang ngadamel sampel saluyu sareng kabutuhan anjeun. Biaya sampelna US $ 100 per sapotong, henteu kalebet ongkos kirim. Upami anjeun mesen seueur, biaya sampel bakal dibalikeun. Sampel kalungguhan waktos is15 dinten damel. Urutan kahiji sakitar 60 dinten saatos mastikeun sampel, urutan pangulangan nyaéta sakitar 50 dinten. Kuantitas minimum order urang nyaéta 500 pasang warna sareng 2000 pasang gaya. Upami anjeun ngagaduhan syarat kuantitas anu sanés, anjeun tiasa konsultasi kami pikeun jumlah anu langkung disesuaikan sareng harga anu langkung saé. Upami anjeun hoyong ngarobih sapatu sareng museurkeun kami, anjeun tiasa ngahubungan kami. Jualan profesional sareng tim bisnis nyayogikeun anjeun jasa ekslusif berkualitas tinggi.

    company information


  • Saméméhna:
  • Teras: