Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Kadatangan Anyar Bernapas Zapatillas Kasual Sapatu Ngajalankeun Custom Logo Sneaker Pikeun Lalaki Awéwé

Pedaran pondok:

  Pakét modéren anyar sneaker modérn sapatu lalaki handap sareng awéwé non-slip tahan handap. Perusahaan sapatu JIANER nyarankeun produk anyar dina usum gugur sareng usum tiis. Bagian luhur awak sapatu anu raoseun lemes sareng lemes pas pikeun ngarangkep suku. Hawa beredar di jero sapatu, sareng warna kontrasna cocog pikeun nyiptakeun trend anu singget. Bagian atas kasual beunghar lapisan sareng nyatakeun kapribadian. Topi jempol sareng keuneung didamel tina bahan kulit, anu didukung pisan sareng ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

      Pakét modéren anyar sneaker modérn sapatu lalaki handap sareng awéwé non-slip tahan handap. JIANER parusahaan sapatu nyarankeun produk anyar dina usum gugur sareng usum tiis. Bagian luhur awak sapatu anu raoseun lemes sareng lemes pas pikeun ngabungkus suku. Hawa beredar di jero sapatu, sareng warna kontrasna cocog pikeun nyiptakeun trend anu singget. Bagian atas kasual beunghar lapisan sareng nyatakeun kapribadian. Tutup jempol sareng keuneung didamel tina bahan kulit, anu didukung pageuh sareng henteu gampang pegatna. Desain drawstring keuneung nunjukkeun individuality sareng gampang ditunda sareng dicandak. Midsole didamel tina bahan MD, élastisitas tinggi sareng kalembutan, bantalan sareng rebound. Outsole didamel tina bahan karét, anu ngagaduhan rupa-rupa cekelan taneuh sareng sipat anti slip. Éta cocog pikeun perjalanan sadidinten, ngaji olahraga, sareng rupa-rupa adegan.

    1
    Barang
    Olahraga Olahraga Sneakers
    2
    Luhur
    Lawon + Kulit / OEM
    3
    Outsole
    MD + Karét / OEM
    4
    Ukuranna
    36 - 44 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    8148_98148_78148_28148_38148_108148_28148_38148_4

      JINJIANG JIAN ER sapatu & garmen CO., LTD. didirikeun taun 2006 di Kota Jinjiang di Cina. Kami gaduh langkung ti 15 taun pangalaman shoemaking .Kami gaduh pabrik sapatu nyalira kalayan sakitar 200 padamel. Jian Er Shoes Company ngagaduhan 2 gedong, hiji mangrupikeun gedong perkantoran, sareng anu sanésna nyaéta gedong produksi sapatu. Jembar ku langkung ti 6.000 méter pasagi, sareng ruang paméran sapatu sakitar 1.000 méter pasagi.Perusahaan sapatu Jian Er utamina ngahasilkeun sapatu kets, sapatu kasual, sapatu ngaji, sapatu olahraga, sapatu luar, sapatu bola basket, sapatu maén bal, sapatu bot, sendal , kalebet lalaki sapatu ,awéwé sapatu sareng murangkalih sapatu Dugi ka ayeuna, kaluaran sadidinten kami nyaéta 1.500 pasang sapatu, sakitar 50.000 pasang sabulan.Kami nawiskeun jasa lacak hiji-eureun pikeun konsumén global. Dina raraga ngendalikeun sareng ngajamin kualitas saé, urang damel salaku hiji tim. Urang gaduh bengkel produksi nyalira, sampel workshop, departemen R&D, tim desain, tim QC, tim penjualan sareng departemen tés.

    s5wqdas


  • Saméméhna:
  • Teras: