Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun ngagaduhan pangalaman sapatu sapatu? iraha perusahaan anjeun didirikeun?

Perusahaan urang didirikeun taun 2006 sareng langkung ti 15 taun pangalaman shoemaking.

Naon jinis sapatu anjeun parantos ngadamel?

Kami ngahasilkeun sapatu kets, sapatu kasual, sapatu ngaji, sapatu olahraga, sapatu luar, sapatu maén bal , sapatu baskét, sapatu bot, sendal pikeun sapatu lalaki, sapatu awéwé sareng sapatu barudak.

Naha anjeun ngagaduhan tim anu propésional?

Kami nyaéta anu ahli pabrik sapatu . Kami gaduh pabrik nyalira,tim produksi, QC tim Departemen R & D,dijual tim , pamasaran tim sareng tim ékspor.

Naha anjeun pabrik atanapi pabrik dagang? Dupi anjeun masihan diskon?

Kami pabrik sapatu.
sadaya harga didasarkeun kana bahan sapatu / karya seni / jumlah.
kabijakan kami nyaéta jumlah anu langkung ageung, harga langkung mirah.
Janten urang bakal masihan diskon numutkeun jumlah pesanan anjeun.
Wilujeng sumping didatangan kami.

Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

Leres, upami anjeun di Cina atanapi ngagaduhan agén Cina, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun nganjang ka pabrik. Upami anjeun hoyong didatangan online, kami tiasa ngirim video pabrik atanapi anjeun sareng kami tur video telepon.

Naon kaluaran pabrik anjeun?

Kaluaran bulanan pabrik urang 45,000 dugi ka 50.000 pasang.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun kuring nganggo katalog produk anjeun?

Anjeun tiasa kéngingkeun katalog produk urang ku konsultasi ka kami.

Sabaraha gaya anjeun tiasa nunjukkeun ka kami?

Nyaéta langkung ti 5000 sampel dina ruang paméran sapatu urang, sadaya sampel tina produksi kami.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?

Leres, biaya conto na USD $ 100 kanggo sapotong, ditambah biaya kurir USD $ 55.
Biaya sampel tiasa dipulangkeun nalika urutan produksi disimpen.
Waktos lead sampel: 15-25 dinten damel.

Dupi anjeun ngalakukeun dasar sampel dina desain urang sorangan?

Leres, kirimkeun ka kami desain CAD anjeun sareng ngawartosan ideu anjeun.
Urang tiasa ngarobih pikeun nyumponan sarat anjeun, sapertos warna, logo mérek, bentukna.

Dupi anjeun nganggo logo kami dina sapatu anjeun?

Leres, kami nampi ngalakukeun bisnis OEM.
Punten kirimkeun kami desain logo anjeun, desainer kami bakal ngagambar logo anjeun dina sapatu anjeun mesen sacara profesional.

Dupi abdi tiasa ngarobih matéri sapatu?

Tangtosna, anjeun tiasa nyaritakeun bahan anu anjeun pikahoyong, kami ngaropea pikeun anjeun.

Naon MOQ anjeun?

MOQ nyaéta 500 pasang per warna unggal gaya, 2000 pasang unggal gaya.

Naha anjeun ngagaduhan sertipikat BSCI?

Kami gaduh sertipikat BSCI, anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun parios atanapi parios ngalangkungan halaman kami.

Naon waktos jaminan kualitas?

Sadaya produk kami ditawarkeun jaminan kualitas 5 bulan saatos pengiriman.
Upami sapatu rusak dina 6 bulan, mangga kontak salesman kami.

Kumaha anjeun ngatur kualitas produk anjeun?

Kami gaduh tim QC propésional sareng lab nyalira pikeun nguji kualitas sampel sareng produksi.
Upami anjeun peryogi laporan uji coba, anjeun tiasa ngawartosan paménta anjeun nalika anjeun mesen.

Dupi anjeun tiasa nyobian produk? Naha anjeun ngagaduhan mesin uji coba?

Urang tiasa mariksa produksi.
Kami gaduh alat uji Din, alat uji narik, tilepan ketahanan tester, mesin konéng sareng sepuh, mesin résistansi tilepan, mesin hijrah warna.

Naha anjeun nampi uji coba ti pihak katilu?

Leres, kami nampi uji coba ti pihak katilu, nalika anjeun meryogikeun, anjeun kedahna ngawartosan ka kami sateuacan mesen.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan pamariksaan produk?

Leres, urang tiasa nyayogikeun laporan pamariksaan produk.

Naha anjeun ngadukung pamariksaan? Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu?

Kami nampi pamariksaan sateuacan pangiriman.
anjeun tiasa mariksa barang ku nyalira atanapi bagian katilu, atanapi kami ogé nawiskeun pamariksaan pidéo.

Naon istilah pamayaran anjeun?

Kami nampi duanana T / T sareng L / C.
Upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten tinggalkeun pesen atanapi langsung kontak salesman online kami.

Nalika anjeun nganteurkeun sapatu saatos mayar?

Pesenan kahiji sakitar 60 dinten saatos mastikeun sampelna, urutan pangulangan sekitar 50 dinten.
Upami aya kasus khusus anu nyababkeun reureuh, kami bakal ngawartosan status sareng kaayaan sateuacanna teras nunjukkeun solusi kami.