Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Desainer Kualitas Tinggi Anti Slip Plush Shoes Ankle Kid Boys And Girls Winter Boots Pikeun Barudak

Pedaran pondok:

 Disaluyukeun haneut Salju botas budak Slip Tahan Tiis Hawa Sapatu sapatu usum salju. Disarankeun sapatu usum anyar pikeun murangkalih. Bagian luhurna didamel tina bahan kulit, sareng tutup jempol panolak cai dilindungan tina hujan sareng salju, ngajaga suku garing sareng nyaman. Sungut sapatu didamel tina lawon rajutan, anu lemes sareng elastis, ngajantenkeun langkung raoseun nalika leumpang. Desain velcro gigir gampang ditunda sareng dicandak teras diluyukeun. Haneut di jero, nyaman sareng haneut, nolak ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

     Disaluyukeun Héjo botas Héjo budak Slip Tahan Tiis sapatu Cuaca sapatu usum barudak.Disarankeun énggal sapatu usum salju pikeun barudak. Bagian luhurna didamel tina bahan kulit, sareng tutup jempol panolak cai dilindungan tina hujan sareng salju, ngajaga suku garing sareng nyaman. Sungut sapatu didamel tina lawon rajutan, anu lemes sareng elastis, ngajantenkeun langkung raoseun nalika leumpang. Desain velcro gigir gampang ditunda sareng dicandak teras diluyukeun. Haneut di jero, raoseun sareng haneut, nolak tiis parna. Bagian tengah sapatu didamel tina bahan MD, sareng outsole didamel tina karét, anu henteu tiasa dieunakeun sareng tahan maké. Motong cekung-cembung ningkatkeun gesekan sareng ngajantenkeun jalan-jalan langkung aman.

    1
    Barang
    Usum tiis Sapatu bot Pikeun Barudak
    2
    Luhur
    Kulit + lawon / OEM
    3
    Outsole
    Karét / OEM
    4
    Ukuranna
    31 - 38 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

     

    735_4 735_2 735_1 735_3 735_6 735_5 735_7 735_11 735_9 735_8 735_10 735_13 735_12 735_14

     

      Éta ngagaduhan peringkat kiridit perusahaan bisnis anu saé, panyadia purna jual anu luar biasa sareng fasilitas produksi modéren, kami ayeuna parantos kéngingkeun posisi anu luhung di antara para pembeli kami di saluruh dunya pikeun sapatu Botas Héjo Salju Héjo anu Diatur Slip Resistant Cold Weather Shoes sapatu usum barudak, Kami fokus kana ngadamel produk kualitas anu saé pikeun nyayogikeun jasa pikeun klien kami pikeun ngawangun hubungan win-win jangka panjang.

      Misi perusahaan kami nyaéta nyayogikeun barang-barang anu saé sareng indah kalayan harga anu wajar sareng narékahan pikeun kéngingkeun 100% reputasi anu saé tina klien kami. Kami yakin Profesi ngahontal kaunggulan! Kami ngabagéakeun anjeun damel kerjasama sareng kami sareng badé babarengan.

    company information


  • Saméméhna:
  • Teras: