Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Cina Grosir Oem / Odm Leumpang Lalaki Awéwé Pantun sapatu Sneakers Populer Sareng Hiking

Pedaran pondok:

Ieu sapasang sapatu hiking anu laris, nyerep shock, tahan sapatu sareng tahan angin hiking, sapatu olahraga outdoor anu disarankeun ku perusahaan sapatu JIANER, bentukna saderhana sareng sanggup. Bagian luhurna didamel tina bolong sareng kulit, anu fleksibel sareng elastis, sareng ngajaga suku anjeun tetep nyaman sepanjang waktos di luar olahraga. Insoles bolong mawa kanyamanan kana sampéan anjeun. Tapak na didamel tina karét, bagian hareupna anti-slip gigi tina dampal suku, sareng pa horisontal sababaraha lapisan ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Jenis kelamin: Unisex
  • Umur: Sawawa
  • Usum: Usum tiis, Usum Panas, Usum Usum, Musim Gugur
  • Bahan luar: Karét
  • Bahan Luhur: Bolong, Sintétik, Kulit
  • Bahan pinding: Bolong
  • Warna: Disaluyukeun
  • Logo: Disaluyukeun
  • Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    1_1

    Ieu sapasang jual-panas sapatu hiking, nyerep shock, tahan maké sareng napas sapatu hiking, Sapatu olahraga outdoor anu disarankeun ku JIANER perusahaan sapatu, bentukna saderhana saderhana sareng sanggup. Bagian luhurna didamel tina bolong sareng kulit, anu fleksibel sareng elastis, sareng ngajaga suku anjeun tetep nyaman sepanjang waktos di luar olahraga. Insoles bolong mawa kanyamanan kana sampéan anjeun. Tapakna didamel tina karét, daérah anti licin payuneun dampal suku, sareng pola horizontal sababaraha lapisan ku busur langkung épéktip ningkatkeun luas hubungan antara sol sareng taneuh, sahingga ningkatkeun gesekan. Di daérah partikel di tengah dampal suku, partikel kasar henteu leueur bari gancang ngirangan ingetan cai tina dampal suku sareng sacara efektif nembus kana permukaan jalan anu lemes. Pola huntu anu nonjol aya hubungan caket sareng taneuh. Ngurangan geter kerikil kana awak. Logo mérek di tengah dampal suku, anjeun tiasa nambihan logo nyalira numutkeun kabutuhan anjeun. Desainna gaduh pangaruh 3D logo di tengah sapatu, anu saderhana sareng loma, sareng tiasa henteu lésot. Di daérah anti-slip tina pola waos luar tina sol, pola multi-lapisan anti-slip anu langkung ketat ngalipet sisip samping sareng sacara épéktip tiasa ngajaga kasaimbangan awak.

    Kami ngadukung mérek OEM sareng conto kustomisasi. Upami anjeun gaduh gaya anjeun nyalira, kami gaduh pabrik urang nyalira pikeun ngahasilkeun éta pikeun anjeun, sareng QC propésional pikeun ngendalikeun kualitas pikeun anjeun. Upami anjeun hoyong ngaropea gaya na, anjeun tiasa nyaritakeun gambar sareng ideu kami. Kami gaduh tim pamekaran propésional pikeun nyayogikeun anjeun jasa khusus. Kami tim anu propésional sareng berpengalaman, pikeun nyayogikeun anjeun layanan mandeg, upami anjeun resep, anjeun tiasa ngahubungi kami.

    1
    Barang
    Sapatu Pagawe sareng Hiking
    2
    Luhur
    Kulit + Bolong / OEM
    3
    Outsole
    Karét + MD / OEM
    4
    Ukuranna
    39 - 44 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    471471_2471_3471_4471_5

     

    s4

    1623488525


  • Saméméhna:
  • Teras: