Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Tentang Kami

trh

❊JINJIANG JIAN ER SHOES & GARMENTS CO., LTD. didirikeun taun 2006 di Kota Jinjiang di Cina. Kami gaduh langkung ti 15 taun pangalaman shoemaking.
HaveKami gaduh pabrik sapatu nyalira sakitar 200 padamel. JianEr Shoes Compay gaduh 2 gedong, hiji mangrupikeun gedong perkantoran, sareng anu sanésna mangrupikeun gedong produksi sapatu. Éta kalebet luas langkung ti 6.000 méter pasagi, sareng sapatu showromm sakitar 1.000 méter pasagi.
Perusahaan sapatu ianJianEr utamina ngahasilkeun sapatu kets, sapatu kasual, sapatu lari, sapatu olahraga, sapatu luar, sapatu basket, sapatu bal, sapatu sapatu, sendal, kalebet sapatu lalaki, sapatu awéwé sareng sapatu barudak. Dugi ka ayeuna, kaluaran sadidinten kami nyaéta 1.500 pasang sapatu, sakitar 50.000 pasang sabulan.

❊Ada langkung ti 5,000 gaya anu dipajang di showroom urang, sadayana ti produksi kami. Unggal taun urang ngaluarkeun sakitar 500-1000 gaya énggal pikeun konsumén urang.

ProductsProduk kami bakal diuji ku laboratorium JianEr. Aya sababaraha alat uji propésional pikeun uji Din, uji tarik, uji abrasi, uji lentur, uji résistansi konéng, jst.

YearsDina sababaraha taun ka pengker, urang ogé ngawangun budaya perusahaan, perusahaan didorong ku titik nilai anu jelas. Visi urang nyaéta: taat kana konsép jasa "Lima Jantung" "cinta, ati-ati, sabar, tulus, tanggung jawab", meunang Hubungan kerjasama -win sareng palanggan kami. Kami ngarepkeun perhatian anjeun.

ShoesJianEr Shoes Company pabrik sapatu profesional. kami nganggo jalur produksi otomatis sareng jalur produksi anu inovatif. Kayaning mesin motong komputer, mesin ngaput komputer, mesin kotak tilepan otomatis, panangan mékanis otomatis, jst pasar utama kami nyaéta Éropa, Amérika sareng Asia. Kami nawiskeun jasa lacak hiji-eureun pikeun konsumén global. Dina raraga ngendalikeun sareng ngajamin kualitas saé, urang damel salaku hiji tim. Kami gaduh bengkel produksi, bengkel sampel, departemen R&D, tim desain, tim QC, tim penjualan sareng departemen pengujian.

wqdas