Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

2021 Gaya Anyar Kualitas Tinggi Jual Panas Unisex Awéwé Skateboard Pantun Sapatu Kasual Lalaki

Pedaran pondok:

DESKRIPSI PRODUK https://www.jianershoes.com/uploads/33.mp4 Pabrikan OEM ODM Ringan Unisex Pu Zapatos Hideung Sneaker Skateboard Sapatu Kasual. Bodas masihan jalma pangaruh visual anu lemes, gampang ngendalikeun sababaraha gaya, mangrupikeun Palasik serbaguna di industri pantun, naha éta calana atanapi rok tiasa dianggo kalayan raos modél. Bahan kulit sintétik lemes, raoseun sareng gaya. Desain jempol jempol langsing, cocog pikeun sagala rupa suku, ngirangan pembengkakan toe, gratis ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    PANJELASAN PRODUK  

      Pabrikan OEM ODM Ringan Unisex Pu Zapatos Hideung Sneaker Skateboard Sapatu Kasual.Bodas masihan jalma pangaruh visual anu lemes, gampang ngendalikeun sababaraha gaya, mangrupikeun Palasik serbaguna dina industri fashion, naha éta calana atanapi rok tiasa dianggo kalayan raos modél.

    179_17 179_5 179_1 179_13 179_25 179_29 179_21 179_9

      Bahan kulit sintétik lemes, raoseun sareng gaya. Desain jempol jempol langsing, cocog pikeun sagala rupa suku, ngirangan pembengkakan jempol, perpanjangan jempol gratis, jalan-jalan anu nyaman, nunjukkeun vitalitas nonoman.

    179_18179_26179_10

      Dihirup dina jero, éta henteu gampang dipakena, sareng téksturna dianggo ngagentos tekanan dina suku, sareng unggal léngkah gampang. Desain renda anu merenah, desain saderhana, visi anu nyegerkeun, gampang ditunda sareng dicandak. Outsole karét ringan anu dipilih, tékstur anti skid saderhana, desain ringan, ringan sareng hemat tanaga kerja, bébas gerak sacara bébas.

     

    179_16 179_8

      Tapakna didamel tina bahan tahan anggo, tékstur henteu rata sacara efektif ngeupeulkeun taneuh, henteu lesot, sareng desain keuneung ramah-pangguna ngagaduhan bungkus anu kuat sareng pangrojong pikeun suku, masihan gerakan anu langkung aman sareng langkung nyaman. Bagian handapna kandel ningkat, sareng suku jangkung sareng panjang diciptakeun kalayan calik, sareng watekna luar biasa. Kustomisasi dukungan, anjeun tiasa ngarobih warna, ukuran, bahan, gaya, logo anu sesuai sareng kabutuhan anjeun.

    179_31 179_15

     

    TENTANG KAMI  

      Perusahaan urang nandeskeun sadayana sapanjang kabijakan kualitas "kualitas luhur produk mangrupikeun dasar kasalametan organisasi; pelesir pembeli bakalan janten titik sareng tungtung hiji perusahaan; pamutahiran anu terus-terusan nyaéta ngudag abadi pikeun staf "ditambah tujuan anu tetep tina" reputasi heula, anu mésér heula ", Kami ayeuna nuju milarian payun kanggo bahkan ningkat kerjasama sareng konsumen luar negeri anu ditangtukeun ku aspek anu saling positip. Upami anjeun kataji dina ampir salah sahiji solusi kami, émut pikeun ngalaman bébas pisan nyarios ka kami pikeun kanyataan tambahan.

      Iman urang kedah jujur ​​heula, janten kami ngan ukur nyayogikeun produk anu berkualitas pikeun konsumén kami. Ngarep pisan yén urang tiasa janten mitra bisnis. Kami yakin yén kami tiasa ngajantenkeun hubungan bisnis anu lami antara hiji sareng anu sanés. Anjeun tiasa ngahubungi kami sacara bébas pikeun langkung seueur inpormasi sareng harga solusi kami!

    company information 流程

    FAQ:

    Q1: Dupi anjeun nganggo logo kami dina sapatu anjeun?
    A: Leres, kami nampi ngalakukeun bisnis OEM.
    Punten kirimkeun kami desain logo anjeun, desainer kami bakal ngembangkeun logo anjeun dina urutan sapatu anjeun sacara profesional.

    Q2: Dupi anjeun ngalakukeun dasar sampel dina desain urang sorangan?
    A: Sumuhun, kirimkeun kami desain CAD anjeun sareng ngawartosan ideu anjeun.
    anjeun ogé tiasa ngirim Kami tiasa ngarobih pikeun nyumponan sarat anjeun, sapertos warna Pantone, logo mérek.

    Q3: Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?
    A: Leres, biaya conto na USD $ 100 kanggo sapotong, ditambah biaya kurir USD $ 25.
    Biaya sampel tiasa dipulangkeun nalika urutan produksi disimpen.
    Sampel waktos nuju: 15 dinten damel.

    Q4: Kumaha anjeun ngendalikeun kualitas produk anjeun?
    A: Urang gaduh tim QC propésional sareng lab nyalira pikeun nguji kualitas sampel sareng produksi.
    Upami anjeun peryogi uji coba laporan, anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong nalika anjeun mesen.

    Q5: Naon waktos jaminan kualitas?
    A: Sadaya produk kami ditawarkeun jaminan kualitas 5 bulan saatos pengiriman.
    Upami sapatu rusak dina 6 bulan, mangga kontak salesman kami.

    Q6: Naon MOQ anjeun?
    A: MOQ mangrupikeun 500 pasang per warna unggal gaya .2000 pasang unggal gaya.

     


  • Saméméhna:
  • Teras: