Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Modél Pantun Custom Sneaker Baloncesto Schuhe Sport Harga Murah Sapédah Baskét Lalaki

Pedaran pondok:

  Di pengadilan, aya sapasang sapatu fléksibel sareng gancang anu tiasa ngabantosan pamaén muter-muter, ngarobih arah, lirén sareng ngabalikkeun di lapangan, supados lawan henteu tiasa ngaduga, ngarobih pertahanan lawan, sareng skor gancang. 2021 Hot Style Sneakers Awet Lace Up Sport Lalaki ngajalankeun sapatu grosir busana baskét sapatu oem sapatu. Ngaliwatan desain garis anu seukeut, sisi TPU stabil sareng berkah, ngajantenkeun gerakan langkung enteng, stabil sareng gancang. Sapatu anyaman ngapung luhur nyaéta comfo ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

      Di pengadilan, aya sapasang sapatu fléksibel sareng gancang anu tiasa ngabantosan pamaén muter-muter, ngarobih arah, lirén sareng ngabalikkeun di lapangan, supados lawan henteu tiasa ngaduga, ngarobih pertahanan lawan, sareng skor gancang. 2021 Sneakers Gaya Panas Awét Lace Up Olahraga Lalaki ngajisapatu baskét fashion grosir custom sapatu oem. Ngaliwatan desain garis anu seukeut, sisi TPU stabil sareng berkah, ngajantenkeun gerakan langkung enteng, stabil sareng gancang. Sapatu anyaman ngapung luhur raoseun sareng stabil, ningkatkeun kendali tina tindakan, pangalaman anu lengkep, sareng nyayogikeun langkung pas. Kulitna anu disiksikan luhurna kaku sareng lemes, sareng raoseun dipakena. Kulit sintétik sareng lawon luhur, napas sareng awét, berkat TPU, henteu gampang dianggo. Garis kaos kaki, desain cangkéng hiji-sapotong, lemes sareng raoseun, gampang ditunda sareng angkat gancang, sareng langkung merenah pikeun ngagem pangalaman. Sungut sapatu melengkung pas kana tungkak, sareng suku luhurna raoseun sareng henteu gores. Desain sabuk angkat keuneung gampang dianggo sareng dicandak, masihan pangalaman nganggo anu saé. Midsole elastis tinggi, bantalan hampang sareng langkung raoseun. Tapak karét tahan abrasi sareng elastis, janten langkung gampang pikeun olahraga sareng jalan.

    1
    Barang
    Sapatu baskét OEM
    2
    Luhur
    Lawon / OEM
    3
    Outsole
    Karét + MD / OEM
    4
    Ukuranna
    39 - 44 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    354_9 354_11 354_10 354_15 354_14 354_13 354_16 354_2 354_1 354_6 354_5 354_4 354_7

     

      Kualitas anu tiasa dipercaya sareng posisi kiridit anu saé mangrupikeun prinsip kami, anu bakal ngabantosan kami dina posisi paling luhur. Taat kana prinsip "kualitas munggaran, pang luhur konsumén" pikeun Grosir Cina Pantun Sneakers Ktitting Baskét Sapatu pikeun Lalaki, Ngaliwatan tambahan ti 15 taun bisnis, urang ayeuna akumulasi pangalaman euyeub sareng téknologi canggih salami manufaktur produk urang.

      Grosir Sepatu Cina sareng Sapatu Baskét harga, Kalayan pamekaran masarakat sareng ékonomi, perusahaan urang bakal neraskeun semangat "kasatiaan, dédikasi, éfisiénsi, inovasi" tina perusahaan, sareng kami bakal teras-terasan nuturkeun pamendak manajemén "langkung resep kaleungitan emas, ulah éléh haté konsumén ”. Kami bakal ngaladénan pengusaha dalam sareng luar negeri kalayan dedikasi anu tulus, sareng hayu urang nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun!

    流程


  • Saméméhna:
  • Teras: