Ahli Shose

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
je

Gaya Anyar Custom Awéwé Kasual Olahraga sapatu Pantun Leumpang Asli Sneakers Adat

Pedaran pondok:

  Pabrik Cina OEM Pantun Awéwé Kasual Jala Ngajalankeun sapatu borong sapatu sneaker man. Gaya anu pang populerna anyar-anyar, sapatu modél retro bapak anu populér di panjuru dunya. Bagian luhurna didamel tina bahan kulit sareng kaén, dihirup, teu raoseun sareng teu dieusian, kalayan garis lemes sareng bentuk saderhana. Desain tali sapatu klasik, gampang pikeun ngaluyukeun ketangna. Keuneung éta ngagaduhan desain pull-up pikeun gampang nempatkeun sareng lepas landas. Dampal suku didamel tina bahan MD sareng karét, non-slip, dur ...


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • Min.Order Order: 500 Potongan / potongan
  • Warna / Logo / Ukuran: Disaluyukeun
  • Jasa: OEM, ODM
  • Sertipikat: BSCI
  • Kualitas: Inspeksi 100% sateuacan kintun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

      Pabrik Cina OEM Pantun Kasual Awéwé Bolong Ngajalankeun Olahraga borongan sapatu sneaker lalaki.Gaya anu paling populér nembé, sapatu modéren retro daddy anu kasohor di panjuru dunya. Bagian luhurna didamel tina bahan kulit sareng kaén, dihirup, teu raoseun sareng teu dieusian, kalayan garis lemes sareng bentuk saderhana. Desain tali sapatu klasik, gampang pikeun ngaluyukeun ketangna. Keuneung éta ngagaduhan desain pull-up pikeun gampang nempatkeun sareng lepas landas. Dampal suku didamel tina bahan MD sareng karét, non-slip, awét sareng elastis. Desain sol-kandel ngagaduhan épék tambihan anu hadé sareng ngarobih garis-garis leg. Cocog sareng sadaya musim, sagala jinis kasempetan, rok sareng calana tiasa dicocogkeun. Upami anjeun resep gaya ieu, hoyong nambihan logo anjeun nyalira, hoyong ngarobih warna atanapi matéri, kami ngadukung kustomisasi OEM. Upami anjeun gaduh gaya sapatu anu anjeun badé ngaropea, kami ngadukung conto kustomisasi.

    1
    Barang
    Sapatu Platform Mens
    2
    Luhur
    Lawon + Kulit / OEM
    3
    Outsole
    MD + Karét / OEM
    4
    Ukuranna
    36 - 44 #
    5
    Kualitas
    Garansi 5 bulan
    6
    MOQ
    500 Pasangan / Warna / Gaya
    7
    Pesenan Sampel
    Ditampi
    8
    Biaya Sampel
    USD $ 100 / Potongan
    9
    Sampel Diterangkeun Waktos
    15 Dinten damel
    10
    Tanggal pangiriman
    60 Dinten damel

    814_30 814_29 814_31 814_34 814_33 814_35 814_23 814_22 814_24 814_27 814_26 814_28 814_16 814_15 814_17 814_20 814_19 814_21 814_10 814_8 814_9 814_13 814_12 814_14 814_3 814_1 814_2 814_6 814_5 814_7

      Tanaga kami anu salawasna dina sumanget "pamutahiran kontinyu sareng kaunggulan", sareng sapanjang kalayan barang kualitas luhur luar biasa, nilai nguntungkeun sareng perusahaan saatos-jualan unggulan, urang nyobian pikeun memperoleh masing-masing kapercayaan konsumén pikeun Profesional Cina alas kaki, Kami ningali ka payun pikeun nyayogikeun anjeun barang-barang ti jangka panjang, sareng anjeun bakal mendakan cutatan kami ditampi pisan ditambah kualitas luhur barang kami lumayan luar biasa!

      Salaku staf anu atikan, inovatif sareng energetik, kami tanggel waler pikeun sadaya unsur tina panilitian, desain, manufaktur, penjualan sareng distribusi. Kalayan diajar sareng ngembangkeun téhnik énggal, urang henteu ngan ukur nuturkeun tapi ogé mingpin industri mode. Kami ngadangukeun sacara ati-ati kana tanggapan ti palanggan sareng nyayogikeun komunikasi instan. Anjeun bakal sacara instan ngaraos kaahlian sareng jasa perhatian kami. Di mangsa hareup, Kami bakal masihan produk anu kualitas sareng jasa anu saé pikeun mulang ka konsumén kami, ngabagéakeun sakur saran sareng tanggapan ti sakumna dunya.

    流程

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras: